LanStar

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Оптична свързаност

Ланстар разполага със собствена подземна кабелна далекосъобщителна мрежа, гигабитова оптична свързаност към MAN мрежата на гр. Пловдив.  Чрез своята оптична мрежа Ланстар доставя Интернет на големи корпоративни клиенти и LAN мрежи.

Ланстар предоставя оптичен пренос на данни, както чрез изградената към момента MAN мрежа, така и чрез израждане на нови оптични трасета по заявка на клиента. Изграждането на нови трасета става след проучване за наличие на техническа и физическа възможност.

При възможност и желание от страна на клиента изграждаме и оптични трасета по отделни физически влакна /Dark Fiber/. Условията при този тип връзка се договарят конкретно за всеки случай.

 

 

Предлагани Услуги

"Ланстар" е специализирана фирма за осигуряване на абонаментна поддръжка на компютърна и периферна техника на свои бизнес клиенти. Цената на услугата зависи от броя на компютърните конфигурации и от по-специализирани услуги, необходими на клиента.Също така, нашите специалисти ще решат Вашите софтуерни или хардуерни проблеми и при заплащане на час. За повече информация се свържете с нас.