LanStar

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home За офиса
Print

Бизнес пакети

Ланстар Ви предлага постоянна интернет връзка с гарантирана скорост. Капацитет на свързаност до 1000 Мbit/s. Оптичните трасета са двойно подсигурени. Опорната мрежа е изграденa с най-съвременните технологии, които и дават възможност за пълна резервираност на данните, наред с повишаване и гарантиране на информационната сигурност. Изграждането на нови трасета се извършва единствено след направено проучване за наличие на техническа възможност. Следните услуги са подходящи, както за корпоративни и бизнес клиенти, така и за малък и среден бизнес:

  • Двупосочна синхронна връзка
  • Гарантирани скорости;
  • Предоставяне на тъмно влакно (Dark Fiber);
  • Изграждане на виртуални локални мрежи (VLAN);
  • On-line статистика;
  • Гъвкавост в абонаментните планове и бърза промяна при необходимост;

Оптичен интернет - Широколентов достъп до интернет, високи скорости и стабилна връзка.

Dark Fiber - Тъмно Влакно - предоставяме възможност за ползване на част от оптичната ни инфраструктура на други компании. Условията за предоставяне се договарят индивидуално.

VLAN (Virtual local area network) - Изграждаме виртуални локални мрежи за пренос на данни, както на отделни сегменти от дадена локална мрежа, така и на вече изградени отделни мрежи в една виртуална локална мрежа. Извършва се свързване на клиента на входната точка на високоскоростната мрежа за пренос на данни по протокол Ethernet. Извършваме конфигуриране и поддръжка на виртуални локални мрежи, които се идентифицират със собствен идентификатор (VLAN ID).

On-line статистики - по желание на клиента предоставяме ежедневна или ежемесечна детайлна онлайн статистика и следене на трафика.

За допълнителна информация или заявки за включване, можете да се свържете с нашият център за обслужване на клиенти:

за абонати на Виваком:  03101 2552
за абонати на М-Тел:     0886 883068

 

Предлагани Услуги

"Ланстар" е специализирана фирма за осигуряване на абонаментна поддръжка на компютърна и периферна техника на свои бизнес клиенти. Цената на услугата зависи от броя на компютърните конфигурации и от по-специализирани услуги, необходими на клиента.Също така, нашите специалисти ще решат Вашите софтуерни или хардуерни проблеми и при заплащане на час. За повече информация се свържете с нас.